OVI - Optimization Via Integration

 

Veelal ligt er voor jaren voorraad op de plank en u grijpt mis op artikelen die u nodig heeft in uw productie, met kostbare spoedzendingen en  “down-time” tot gevolg. Het monitoring systeem binnen het OVI concept zorgt ervoor dat u nooit hoeft te vrezen voor een “out-of-stock ” situatie waarbij uw productieproces tot stilstand komt. Betrouwbaarheid staat hierbij hoog in ons vaandel. Naast onze uitgebreide aanbod van bevestigingsmiddelen zoals spijkers, nieten, schroeven, bouten en moeren leveren wij ook andere verbruiksartikelen zoals bijvoorbeeld kitten, lijmen, handschoenen en stanleymesjes.  Kortom, een compleet pakket aan onderhouds-, reparatie- en verbruiksgoederen!

Hoe werkt het?

Onze logistieke specialisten helpen u graag om uw situatie en processen in kaart te brengen om de beste logistieke oplossing voor uw locatie te bieden.  U kunt hierbij de controle zelf in de hand houden (CMI) of u kunt het beheer volledig bij ons onderbrengen (VMI). OVI betekent maatwerk en integratie op het door u gewenste niveau. Na de OVI implementatie zullen wij ondersteuning bieden om uw proces verder te optimaliseren.

Het OVI concept bestaat uit de volgende oplossingen:

Racking/Rekken: Wij kunnen stevige voorraadrekken installeren en inrichten op de meest ideale distributiepunt binnen uw productieomgeving waar de goederen gebruikt worden. Wanneer de meest ideale inrichting voor uw locatie is gekozen kunt u de specifieke behoeften van elk distributiepunt optimaliseren. Wij helpen u hier graag mee.

De voordelen van OVI

PBT Fasteners beschikt over een breed en diep assortiment bevestigingsmaterialen in een grote variëteit aan kwaliteiten en uitvoeringen die u via het OVI-systeem kunt afnemen. De voordelen van het bestelsysteem op een rijtje:

  • Een goed en efficiënt georganiseerd bestel- en levertraject
  • Lagere kosten door minder bestellingen en één leverancier
  • Weinig belasting voor uw organisatie, zowel op logistiek als administratief gebied    
  • Nooit meer misgrijpen
  • Een zo laag mogelijke voorraad
  • Geen incourante voorraad
  • Een opgeruimd magazijn

OVI PBT Fasteners_1          OVI PBT Fasteners_2          OVI PBT Fasteners_3